Sewa Kereta Murah di Bali – Car Rental di Bali

Penyewaan kereta di Denpasar, Kuta dan kawasan Bali yang lain dipermudah dan menjimatkan masa dalam talian. Penyewaan kereta percuma disediakan dan termasuk pemandu. Bandingkan pilihan terbaik dari pelbagai rakan sewa kereta yang dipercayai dan dapatkan perkhidmatan sewa kereta murah di Bali. Rakan sewa kereta kami menyediakan perkhidmatan berkualiti untuk kemudahan anda dan keluarga anda.

Sewa Kereta Murah di Bali

Apabila kemudahan ada di pihak anda, sudah tentu banyak yang dapat dicapai. Dengan menyewa kereta dari rakan kongsi yang dipercayai, anda boleh menjelajah Bali, bermula dari kawasan kota Denpasar, Ubud dan kawasan lain. Lawati pelbagai tempat menarik dengan selesa. Sekarang, menyewa kereta hanya boleh dilakukan dari aplikasi. Anda boleh memilih untuk menyewa kereta tanpa pemandu atau dengan pemandu. Bandingkan pilihan kereta dari rakan kongsi yang dipercayai dan cari pilihan yang sesuai dengan keperluan anda semasa di Bali. Kami akan memberikan perkhidmatan yang berkualiti untuk kemudahan perjalanan anda. Ini akan menjadikan masa anda lebih cekap ketika menjelajah Pulau Dewa.

Penyelesaian untuk harga sewa kereta murah dan ekonomik di Bali dengan sekumpulan kenderaan sewa kereta terkini dan kepuasan pelanggan yang telah kami layani selama 7 tahun, menjadikan Bali Car Car Rental wujud dan berdiri sebagai rakan keluarga, syarikat, ejen pelancongan sebagai penganjur dan perolehan armada sewa kereta di Bali mengikut permintaan anda. Dengan sokongan kakitangan profesional dan berpengalaman dalam menghiburkan dan melayani pelancong Indonesia serta pelancong yang datang dari luar negara dan pelbagai benua, kami selalu memberikan kepuasan dalam menyediakan armada kereta sewa di Bali dengan kereta yang selalu bersih, terawat dan sudah tentu kereta terkini lebih banyak. Menyewa kereta di Bali untuk keperluan anda atau untuk melengkapkan lawatan anda ke tempat-tempat pelancongan di Bali sangat penting, selain dapat menjimatkan anggaran perjalanan, ia juga dapat menjadikan perjalanan lebih meriah dan menyeronokkan Cadangan untuk menyewa kereta murah di Bali tanpa pemandu / pemanduan sendiri ditunjukkan di bawah:

Sewa Suzuki Splash 4 tempat duduk

rental suzuki splash di bali

Penyewaan Suzuki Splash di Bali hadir dengan prestasi enjin responsif yang menjimatkan bahan api. Kereta bertenaga 1.200 CC ini pasti mampu berjalan sejauh 22 km dengan hanya satu liter bahan bakar. Dan terutama bagi anda yang mahukan kereta yang selesa dan ekonomik untuk percutian di Bali.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 450.000 / satu 10 jam
 • Sewa tanpa pemandu: IDR 250.000 / satu 24 jam

Sewa Toyota Avanza 6 tempat duduk

Sewa New Avanza Murah di Bali

Toyota Avanza adalah salah satu jenis kereta untuk penyewaan kereta di Bali, yang kami sediakan untuk pelanggan. Kereta ini sesuai untuk anda yang memerlukan kenderaan jenis MPV, menjimatkan bahan bakar dan boleh memuatkan 6 orang.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 500.000 / satu 10 jam
 • Sewa tanpa pemandu: IDR 300.000 / satu 24 jam

Sewa Toyota Rush 6 tempat duduk

sewa toyota rush di bali

Penyewaan Toyota Rush yang murah dan boleh dipercayai di Bali. Toyota Rush adalah SUV Toyota yang membawa tema pengembaraan dengan kapasiti lima penumpang dewasa. Toyota rush menggunakan DOHC EFI 4-silinder 2NR-VE 1.496cc dengan teknologi injap berubah-ubah dual VVT-i menjadikan kenderaan ini sebagai prestasi hebat.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 750.000 / satu 10 jam
 • Sewa tanpa pemandu: IDR 450.000 / satu 24 jam

Sewa Mitsubishi Xpander 7 tempat duduk

mitsubishi xpander interior rental di bali

Penyewaan kereta Mitsubishi Xpander di Bali untuk anda yang mahukan percutian yang selesa di Bali. Kereta keluarga ini yang dibuat oleh Mitsubishi mampu membawa 7 penumpang. Kami menyediakan kereta sewa Mitsubishi Xpander di Bali dengan pemandu atau tanpa pemandu dan tentunya dengan harga yang berpatutan. Dapatkan perkhidmatan penghantaran dan pengambilan kereta sewa.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 700.000 / satu 10 jam
 • Sewa tanpa pemandu: IDR 450.000 / satu 24 jam

Sewa Suzuki APV 7 tempat duduk

sewa mobil apv murah di bali

Sewa kereta untuk Suzuki APV Arena dan sangat jelas untuk melihat keunggulannya di antara produk kereta keluarga yang serupa di kelasnya. Kenderaan Suzuki APV Arena direka untuk memberi keselesaan dan keselamatan kepada penumpang.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 550.000 / satu 10 jam
 • Sewa tanpa pemandu: IDR 350.000 / satu 24 jam

Sewa Toyota Innova 7 tempat duduk

sewa toyota innova murah di bali

Sewa Toyota Kijang Innova Reborn yang disokong oleh ruang bagasi yang luas dan selesa. Oleh itu, sangat sesuai untuk anda yang membawa banyak barang semasa bercuti ke pulau Bali. Mungkin boleh dikatakan, Toyota Innova Reborn adalah kenderaan keluarga paling ideal di Indonesia.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 850.000 / satu 10 jam
 • Sewa tanpa pemandu: IDR 450.000 / satu 24 jam

Sewa Kereta Mewah Toyota Fortuner

sewa mobil fortuner di bali

Penyewaan Kereta Mewah Toyota Fortuner di Bali yang dilengkapi dengan suspensi yang mampu membuat kereta Toyota Fortuner naik hingga 80 kilometer per jam di jalan yang rosak, tanpa menjejaskan kestabilan dan keselesaan penumpang. Toyota Fortuner, boleh memuatkan maksimum 6 orang dan disertai dengan ruang bagasi yang besar.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 1.700.000 / satu 10 jam
 • Sewa tanpa pemandu: IDR 950.000 / satu 24 jam

Sewa Kereta Mewah Toyota Alphard

sewa toyota alphard murah di bali

Penyewaan Kereta Mewah Toyota Alphard di Bali dengan ciri mewah khas Toyota Alphard seperti pintu gelangsar elektronik dan bumbung panoramik dan pelbagai ciri kelas siap merosakkan perjalanan anda di Bali sebagai pilihan sewa kereta mewah untuk eksekutif yang mahukan rasa selesa dan keselamatan semasa memandu.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 1.900.000 / satu 10 jam

Sewa Kereta Toyota Hiace Commuter

sewa toyota hiace murah di bali

Sewa mobil Toyota Hiace Commuter adalah Mini Bus mewah yang diproduksi oleh pembuat mobil Toyota Jepang sejak tahun 2007 – 2019. Toyota Hiace Commuter ini tersedia 15 tempat duduk dengan mesin Solar 2800cc dan 5.0-liter. Ada bebera model Toyota Commuter yaitu type: Hiace Commuter G dan Hiace Commuter V.

 • Sewa dengan pemandu: IDR 1.200.000 / satu 10 jam

Harga Termasuk:

 • Pemandu yang berpengalaman
 • Petrol atau bahan api (sewa dengan pemandu)
 • Penggunaan maksimum 10 jam sewaan dengan pemandu
 • Penggunaan maksimum sewa 24 jam tanpa pemandu
 • Tidak termasuk insurans untuk sewa sendiri atau memandu sendiri

Kenyataan:

 • Harga sewa Kereta dikira setiap hari selama maksimum 10 jam, dengan pembayaran lebihan per jam (lebih masa selama 1 jam) 10% x harga sewa.
 • Harga sewa Kereta di atas merangkumi perkhidmatan bahan bakar dan pemandu.
 • Harga sewa Kereta setengah hari hanya berlaku untuk kawasan Kuta, Legian dan Nusa Dua
 • Harga sewa Kereta di atas tidak berlaku untuk laluan Candi Dasa (Karangasem), Lovina (Singaraja), dan Negara (Jembrana).
 • Harga sewa kereta di atas sah sehingga 31 April 2022

Syarat Pesanan dan Pembayaran

 1. Pembayaran untuk Penyewaan Kereta boleh dilakukan sekiranya anda mengesahkan dari kami mengenai ketersediaan Penyewaan Kereta.
 2. Deposit minimum 50% dari harga sewa kereta. Sekiranya terdapat pembatalan dari pengguna, pembayaran deposit tidak akan dikembalikan.
 3. Membuat tempahan sekurang-kurangnya 1 minggu sebelum menggunakan kereta.
 4. Pembayaran balik pembayaran sewa terlebih dahulu, sebelum tarikh penggunaan kereta sewa.
 5. Sekiranya terdapat pembatalan dari pengguna, pembayaran tidak akan dikembalikan.
 6. Pembayaran deposit dibuat melalui pindahan wang melalui bank.
 7. Harga sewa kereta tidak termasuk yuran melintasi pulau, tiket letak kereta, bayaran tol, pemandu pelancong, penginapan dan makanan, petua untuk pemandu dan pembantu pemandu.
 8. Tempahan saat-saat terakhir sangat mudah, anda boleh membuat pesanan terus melalui WA / SMS: +62 81 2397 7705 atau telefon.

Booking atau Request untuk Sewa Kereta di Bali

  Mau Booking atau Request *:

  Detail Layanan *:

  Nama *

  Email *

  HP/WhatsApp:

  Alamat:

  Tanggal Permintaan:

  Pick-up/Hotel:

  Jml Dewasa:

  Jml Anak-anak:

  Detail Permintaan Anda

  Buktikan bahwa Anda bukan Robot + 34 = 41

  PRIVACY POLICY :
  Permintaan atau reservasi Anda benar-benar aman, semua data pribadi dienkripsi dan akan diproses dengan cara yang aman melalui email yang aman. Kami menjaga privasi data pribadi Anda dengan sangat serius. Informasi pribadi Anda hanya akan digunakan untuk memproses pemesanan Anda.
  BOOKING LAST MINUTE

  081-2397-7705

  HUBUNGI KAMI SEKARANG JUGA!
  Scroll to Top
  Scroll to Top